Popular Tags:

Disneyland hotel

2 maart 2014 at 00:00

Ieder kind droomt ervan en ieder kind dat er al is geweest wil graag weer terug. We hebben het natuurlijk over Disney land Parijs. Dit prachtige park biedt zoveel, dat het een leuk amusement park is voor bijna iedereen. Uitzonderingen daargelaten is Disney land Parijs het pretpark waar je geweest wilt zijn. Met bekende figuren zoals Donald duck en Mickey Mouse is het voor kinderen helemaal geweldig. Ze kunnen met hun favoriete Disney figuur op de foto, hebben allerlei attracties om zich te vermaken en laten vermaken.

Vroeger hadden de ouders nog het excuus om niet naar Disney te gaan omdat het zover weg is en het reizen daarom te duur. Maar tegenwoordig is dit niet meer het geval. Voor slechts een paar tientjes heb je een treinticket te pakken voor de thalys parijs en ben je samen met het gezin onderweg naar Disney land Parijs. Waar ze tegenwoordig ook heel veel acties hebben voor gratis of korting entree, dus al met al kan het een leuk en betaalbaar weekend zijn om naar Disney land Parijs te gaan met het gezin.

Lekker in het hotel

5 februari 2014 at 00:00

Een nachtje blijven slapen in een hotel is iets wat we allemaal wel graag doen. Zolang het maar allemaal netjes geregeld is en we rustig kunnen ontspannen. Een nacht in een hotel is namelijk geen tijd om je druk te maken over van alles en nog wat. Het gaat erom dat het personeel en dus de bediening dusdanig is dat wij als bezoeker helemaal kunnen unwinden. Nou zijn er natuurlijk ook een aantal alternatieven voor een weekendje weg, maar de hotel overnachting blijft een categorie apart. De meestal luxe lobby als je binnen komt. De keycard die je overhandigt krijgt aan de balie. In de luxere gevallen een medewerker die je spullen naar de kamer brengt. En laten we vooral de roomservice niet vergeten. Heerlijk om gewoon de telefoon op te pakken, bestellen waar je zin in hebt en vervolgens lekker opeten/ drinken in het comfort van de eigen kamer. Nou zijn de natuurlijk ook scenario’s waarbij het slapen in een hotel niet de meest ideale situatie is. Bijvoorbeeld als zakenman zijnde ben je vaak van huis. En een afspraak op afstand vraagt vaak een hotel bezoek puur voor de functionaliteit dat je niet ver hoeft te reizen de volgende dag. Maar voor deze mensen is het vaak niet ideaal om te moeten blijven overnachten in een hotel. Ze zouden liever thuis zijn bij vrouw en kinderen of man en kinderen.

De duurste hotels in Nederland

4 september 2013 at 00:00

In Nederland heb je veel hotels, de een is wat groter en luxer dan de andere. Via internet kun je veel hotelkamers boeken. Heb je al enig idee waar je naar toe wil? Als je in Nederland wil verblijven dan betaal je meteen het meeste vergeleken met heel Europa. De duurste hotels zijn namelijk in Nederland te vinden. De gemiddelde prijs voor een kamer is 108 euro. De kamers in Amsterdam zijn het duurste, gemiddeld betaal je daar 124 euro per nacht. In Den Haag betaal je 103 euro per nacht. In Utrecht betaal je 96 euro voor een nacht. Als je naar Scheveningen gaat dan vind je daar ook erg dure hotelkamers. Maar je krijgt wel kwaliteit voor je geld en je mag van vele luxe genieten. Ben je toe aan wat ontspanning? Dan wordt het tijd om eens een hotel de boeken in Nederland.

Laat je maar eens verwennen in een van de duurste hotels in Nederland. Je gaat er lekker de tijd nemen voor jezelf, een eindje wandelen, de omgeving bekijken en wie weet wel lekker uitgebreid in bad, de sauna of in de whirlpool. Net wat je mogelijkheden zijn in de hotelkamer, maar je kunt er op rekenen dat je voor deze prijs wel wat meer krijgt dan een standaard hotel.

De duurste hotels in Nederland

11 juli 2013 at 12:14

Nederland heeft over heel Europa gezien gemiddeld de duurste hotelkamers. Dit is gebleken uit de hotelprijsindex van boekingssite Hotels.com. In deze statistieken staat ook dat de hotelprijzen gemiddeld 4 procent gestegen zijn in het afgelopen jaar. Nederland telt nu 23 5-sterren hotels en deze zijn allemaal aan de dure kant.

Amsterdam
In Amsterdam bevindt zich het duurste hotel van ons land. Hotel l’Europe is het duurste hotel van ons land, hier wordt voor de duurste kamer 2.000 euro per nacht in rekening gebracht, hier moet dan ook nog eens 50 euro toeristenbelasting per nacht betaald worden. Dit is veruit het duurste hotel van ons land. In Amsterdam is de gemiddelde nachtprijs 124 euro. Nog steeds zeer hoog.